Rreth nesh

KRALI GROUP

Që prej vitit 1992

Themeluar në vitin 1996, me seli në Kavajë, ka qëllim prodhimin e lëndës së parë për dyshekë, krevate dhe mobilieri. Në periudha të ndryshme zgjerohet në 2 drejtime të reja:

WORLD FOAM and ALB SPUGNA ( FLE FORM ),

të cilat përbëjnë shtyllat e veprimtarisë tonë. Qëllimi jonë kryesor është unifikimi i produktit dhe furnizimi i klientëve nga vende të ndryshme si Itali, Greqi, Kosove, Mal I Zi, Serbi etj.
Korrektësia jonë dhe dëshira për inovacion, na ka bërë lider në tregun vendas dhe më gjerë.

Produkte Cilësore

Materialet tona si Feltra, Ovata, Thermo Ovata, Poliestër dhe Pambuk, të marketuara në periudha të ndryshme, janë me cilësinë më të lartë të mundshme.

Çmim i arsyeshëm

Ne garantojmë çmimin më të mirë në treg për produktet tona.

Dizanj Kreativ

Inxhinierët dhe dizenjuesit tanë punojnë çdo ditë për të krijuar dyshekë që janë estetikisht të bukur dhe të rehatshëm në të njëjtën kohë.

Partnerët Tanë

Globalisht

Si mund t’ju ndihmojmë ?

Ne prodhojmë çdo lloj dysheku, në varësi të kërkesës suaj.

Po, çdo lloj suste, duke nisur nga bonel dhe deri tek pocket spring me 1, 3 dhe 7 zëra me lartësi sipas kërkesës.

Po, ne eksportojmë në disa vende si Greqi, Itali, Serbi, Mal i Zi, Kosovë dhe në sasi të mëdha në çdo shtet tjetër, në rrugë tokësore ose ujore.

Mendimet e klientëve tanë !