RRETH NESH

Themeluar në vitin 1996, me seli në Kavajë, ka qëllim prodhimin e lëndës së parë për dyshekë, krevate dhe mobilieri. Në periudha të ndryshme zgjerohet në 2 drejtime të reja:

WORLD FOAM and ALB SPUGNA ( FLE FORM ),

të cilat përbëjnë shtyllat e veprimtarisë tonë. Qëllimi jonë kryesor është unifikimi i produktit dhe furnizimi i klientëve nga vende të ndryshme si Itali, Greqi, Kosove, Mal I Zi, Serbi etj.
Korrektësia jonë dhe dëshira për inovacion, na ka bërë lider në tregun vendas dhe më gjerë.

2

Kompani

90

Partnerë

100

Puntorë

28

Vite

Partnerët tanë

Produktet Tona

Grupi

Më të mirat

Mendimet e klientëve

+355 69 80 70 150

Rruga Princat Topia, Kavajë